ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

‘Ανοιξη τέλος: Έρχεται βαρυχειμωνιά ακόμα και -2 στην Κόρινθο την Τρίτη

0

Οι εναλλαγές του καιρού είναι σύνηθες φαινόμενο τον φετινό χειμώνα. Από την καλοκαιρία και τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, περνάμε στο φθινόπωρο με βροχές, για να κυλήσουμε στον βαρύ χειμώνα με δυνατούς ανέμους, χιόνια και πολύ κρύο.

Κάπως έτσι θα μοιάζει ο καιρός αυτή την εβδομάδα καθώς από τον ήλιο και τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα περάσουμε σε βαρυχειμωνιά, με πολύ κρύο και δυνατούς ανέμους.

Ειδικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι ζεστός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και εναλλαγές με λίγη συννεφιά, αλλά θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμα και τους 21 βαθμούς το μεσημέρι. Ακόμα και το βράδυ, όμως η θερμοκρασία θα είναι πάνω από δέκα βαθμούς.

Ανάλογες θα είναι οι συνθήκες και αύριο, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα, ωστόσο η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει

Ο καιρός θα αγριέψει για τα καλά το Σαββατοκύριακο, με την θερμοκρασία να πέφτει στους 2-3 βαθμούς ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας, δυνατούς ανέμους που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και χιόνια στα ορεινά.

Ωστόσο τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακομα! Δευτέρα και Τρίτη οι άνεμοι θα υποχωρήσουν, αλλά το κρύο θα δυναμώσει κι άλλο. Μάλιστα η πρόβλεψη λέει πως την Τρίτη το πρωί η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από το μηδέν, ακόμα και στην Κόρινθο…

“Ο Αργοναύτης” διοργανώνει πρωτάθλημα για τα σχολεία της Κορινθίας 

Previous article

Χιόνια στα δικά μας Τρίκαλα και σε 12 ακόμα περιοχές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *