ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλόκαστρο: Ούτε 1 ούτε 2 5 περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται -2- ημεδαποί, ηλικίας 23 και 28 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από την 19.10.2023 έως και την 22.1.2024, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την τέλεση κλοπών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν διαπράξει συνολικά -4- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρα κλοπής,  σε οικίες και επιχείρηση, όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Τέλος, από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -18.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστου-Ευρωστίνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών τους.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Η Νεμέα άνοιξε τον χορό

Previous article

Δήμος Ξυλοκάστρου: Ώρες και Τρόποι Πληρωμών στα ταμεία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *