ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία: Αυτό είναι το αυτοσχέδιο σπίτι λαγούμι που ζούσε η οικογένεια

0

Αποκαλύψεις και φωτογραφίες σαν από σενάριο φαντασίας έρχονται από τα βουνά της Κορινθίας – Το λαγούμι που ζούσε η οικογένεια και τα ερωτηματικά για το όπλο Μ4

Η υπόθεση στο Ξυλόκαστρο με την οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι και έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο θυμίζει σκηνές από ταινίες φαντασίας.

Η πενταμελής οικογένεια που συνελήφθη μετά από συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας και επιχείρηση της ΕΚΑΜ, ζούσε απομακρυσμένη από κάποιον οικισμό σε ένα μέρος όπου δεν υπήρχε εύκολη πρόσβαση, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, χωρίς να θέλει επαφές με τον έξω κόσμο.

Όταν ο πατέρας και η μητέρα αντιλήφθηκαν ότι κυνηγοί πλησίαζαν στο οίκημά τους έριξαν μολότοφ προς το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να τους κάψουν, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι κυνηγοί. Μετά από αυτό οι Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι με τον Αρχιφύλακα να δέχεται επίθεση στο κεφάλι από την 22χρονη κόρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα πρόκειται για μια οικογένεια σαν να είναι στην εποχή των σπηλαίων.

Την επόμενη ημέρα η ΕΚΑΜ έφτασε στο σημείο προκειμένου να εντοπίσει την «περίεργη» αυτή οικογένεια και το τι έκρυβε. Σε συντονισμό με της Ασφάλεια και τις υπόλοιπες Αστυνομικές δυνάμεις και με συντονισμένη επιχείρηση με παρατηρητές αποκαλύφθηκε η κίνηση την οικογένειας και βρέθηκαν μετά από έρευνες στο βουνό.

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως το οίκημα στο οποίο έμενε η οικογένεια και πραγματικά προκαλεί εντύπωση. Ήταν ένα σπίτι λιθοκτισμένο με λάσπες και είχε για στέγη, βέργες. Μόνο με σπίτι δεν έμοιαζε.

PHOTO GALLER

ΠΗΓΕΣ:

NEWSBOMB.GR

 newsit.gr 

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα κορίτσια καθάρισαν το γήπεδο

Previous article

ΚΙΑΤΟ: Άρτζι, μπούρτζι και λουλάς στο θέμα του δημοτικού συμβουλίου Νέων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *