ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Διευθύντριας της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Σεβ. Μητροπολίτη

0

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η νέα Διευθύντρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Ταξίαρχος, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, συνεχάρη θερμά την κ. Παναγοπούλου, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, ανέλαβε την θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κορινθίας. Επίσης, σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην διαχρονικά αγαστή σχέση της Ι. Μητροπόλεως μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε την κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της μεταξύ άλλων την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της Ι. Μητροπόλεως μας, για να την προστατεύει, να την ενισχύει και να την ενδυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο της!

Τρίκαλα: Νοσηλεύεται ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Previous article

Πυρκαγιά στο Ιστορικό Πυργόσπιτο του Κιαμήλ Μπέη: Μια Απώλεια για την Ιστορία της Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *