ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πρόσκληση στην Παρουσίαση του Νέου Βιβλίου «Συμφωνία σε Χαϊκού» του Κώστα Παππή

0

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιάτου φιλοξενεί την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Παππή«Συμφωνία σε Χαϊκού», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κ&Μ Σταμούλη.

Ένα Ταξίδι Ποίησης και Μουσικής

Η εκδήλωση υπόσχεται ένα ξεχωριστό ταξίδι, όπου η λιτή και ουσιαστική τέχνη των χαϊκού συναντά τη μεγάλη κλασική μουσική.

  • Απαγγελίες Χαϊκού: Οι Λίζα Αναγνωστοπούλου, Κατερίνα Ατσόγλου και Ζέττα Μπιτσάκου θα διαβάσουν επιλεγμένα χαϊκού από το βιβλίο.
  • Σχολιασμός από τον Συγγραφέα: Ο Κώστας Παππής θα διαβάσει και θα αναλύσει τη δουλειά του.
  • Μουσική Συνοδεία: Αποσπάσματα από έργα των Μότσαρτ, Μπετόβεν, Μπαχ, Θεοδωράκη, Τσαϊκόφσκυ, Ντβόρζακ και Σμέτανα θα συνοδεύσουν την εκδήλωση.
  • Παρουσίαση Βιβλίου: Ο Θωμάς Δασακλής θα αναλάβει την παρουσίαση και την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Είσοδος Ελεύθερη

Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη τέχνη, ποίηση και μουσική.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιάτου, 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00.

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Previous article

Πινακοθήκη Κορίνθου | 4ήμεροΈκθεσης Φωτογραφικής Εγκατάστασης “Trauma Jigsaw”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *