Μία ακόμα νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Κόρινθος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στην Θύελλα Πατρών, με 2-0. Προκρίθηκε έτσι στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού συνεχίζοντας μία εντυπωσιακή όσο και παράξενη πορεία, αν αναλογιστεί κανείς πως στο πρωτάθλημα η πορεία της είναι μέτρια.
Ο ΠΑΣ, αν και παρατάχτηκε με πολλούς “μικρούς” στην σύνθεσή του ήταν καλύτερος και κέρδισε καθαρά και δίκαια ανταποκρινόμενος, μάλιστα στο αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων του.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 38′ χάρη στο τέρμα του Ενσιά, ενώ στο 59′ ο Παπανικολάου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Κόρινθος είναι η ομάδα των Τρικάλων με το ματς να γίνεται στην θεσσαλική πρωτεύουσα, τον Ιανουάριο. H ομάδα των Τρικάλων αυτή την στιγμή είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικου πίνακα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής με 17 βαθμούς και έχοντας μια ισχυρή έδρα με 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 4 ματς
Αντίθετα το ταξίδι του Πέλοπα Κιάτου έληξε, καθώς η άλλη κορινθιακή ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Νέα Αρτάκη στο Κιάτο.
















Comments