ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραδιά… Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια

0

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσε ο κόσμος στην οικογένεια Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια, ενόψει της προβολής του «RISE». 

To αθλητικό δράμα της Disney+, το οποίο είχε πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου, αφηγείται τις κακουχίες που αντιμετώπισε η οικογένεια μετά τη μετανάστευση της από τη Νιγηρία στην Ελλάδα, ενώ κεντρικό πρόσωπο είναι ο Giannis. 

Ο κόσμος «πλημμύρισε» σήμερα και τα Σεπόλια, όπου θα προβληθεί η ταινία, ενώ οι Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ έτυχαν θερμής υποδοχής κατά την άφιξη τους στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα λίγο μετά από τις 20:00.

Ανάμεσα στον κόσμο βρίσκονται και μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, συμπαίκτες του Γιάννη και του Θανάση στους Μιλγουόκι Μπακς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εθνική Λυρική Σκηνή: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022/23

Previous article

Καιρός: Ηλιοφάνεια, ζέστη και τοπικές βροχές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *