ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ δέχθηκε επίθεση στην Κεφαλονιά – Παρέμβαση Γ. Πιτσιλή

0

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών στις οποίες ανήκει το κλιμάκιο ελεγκτών που έπεσε θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού, όταν πήγε να κάνει έλεγχο σε πιτσαρία στην Κεφαλονιά. 

Όπως έγινε γνωστό, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο εφοριακοί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όταν πήγαν σε κατάστημα εστίασης προσποιούμενοι τους πελάτες. Το κλιμάκιο, ένας άνδρας και μια γυναίκα που δεν ανήκουν στην υπηρεσία της Κεφαλονιάς, την ώρα του φαγητού διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις (άκοπες αποδείξεις).

Όταν μίλησαν στον υπεύθυνο του μαγαζιού, αρχικά φάνηκε να υπάρχει συνεργασία. Στη συνέχεια όμως όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι μπήκαν μέσα στο κατάστημα, δημιουργήθηκε ένταση. Η γυναίκα εφοριακός βρέθηκε χτυπημένη και κατέληξε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για νοσηλεία. Η Αστυνομία που επενέβη σχημάτισε δικογραφία κατά του ανθρώπου που φάνηκε να χτύπησε τη γυναίκα και ενός ακόμη ατόμου.

Όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής. Επίσης, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ που δέχθηκε την επίθεση και της εξέφρασε αμέριστη συμπαράσταση του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη, στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.

«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες», δήλωσε.

efsyn.gr

Στο Κιάτο και στην Αρχαία Σικυώνα εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης

Previous article

Ξυλόκαστρο – Έχουν μετατρέψει την δημόσια παραλία σε ιδιωτική

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *