ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οδεύει προς την ολοκλήρωσή του το νέο δημαρχείο στο Ζευγολατιό! (Βίντεο-φωτο)

0

Ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκος φαίνεται να κερδίζει το μεγάλο στοίχημα σε ότι αφορά το νέο δημαρχείο το οποίο οδεύει πρός την ολοκλήρωση του.

Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών του εν λόγω κτιρίου λόγω της διευκόλυνσης της καθημερινότητας και εξυπηρέτησης των πολιτών.


Το όφελος της συγκέντρωσης των υπηρεσιών του δήμου σε ένα κτίριο τόσο με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρός τον πολίτη αλλά και με τη μείωση του σημερινού λειτουργικού κόστους της συντήρησης τόσων κτιρίων, είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού αναμένεται να έχει επίσης άμεσα οφέλη στην τοπική κοινωνία, με τη διευκόλυνση και την παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησής τους, αφού η επικοινωνία με τους υπαλλήλους θα είναι άμεση, γλιτώνοντας χρόνο από τις μετακινήσεις σε διαφορετικά κτίρια και σε διαφορετικές περιοχές για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. Αυτός ήταν σύμφωνα με τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας ο βασικός του στόχος ως τώρα.

Η πορεία του έργου

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου στις 8 Αυγούστου 2022 και οι εργασίες ξεκίνησαν την επομένη μέρα από την ανάδοχο εταιρεία.

Έχει ολοκληρωθεί η εξωτερική τοιχοποιία του κτιρίου και έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που απαιτούνται. Αν και το έργο θεωρείται αρκετά δύσκολο λόγω της φθοράς του χρόνου που έχει υποστεί αλλά και των αλλαγών που πρέπει να γίνουν ώστε να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των τεχνικών προτύπων που ισχύουν σήμερα, η ανάδοχος εταιρεία αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες στοχεύουν να το ολοκληρώσουν μέσα σε ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα όπως ήδη έχει δηλωθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό το νέο κτιριακό συγκρότημα το οποίο βρίσκεται στο Ζευγολατιό, θα στεγάσει τις υπηρεσίες του δήμου καθώς και το πολιτιστικό κέντρο.

Ξεκινά η χωριστή διαχείριση βιοαποβλήτων στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Previous article

Στο Κιάτο η κηδεία του Κίμωνα Τρουπή . Έφυγε ξαφνικά. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *