Η 16η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας έφερε σημαντικές αλλαγές και σπουδαία αποτελέσματα, με τις ομάδες να δίνουν μάχη τόσο για την κορυφή όσο και για την παραμονή. Η Κόρινθος 2006 συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, ενώ ο Παννεμεατικός και ο Πανευρωστινιακός παραμένουν σε τροχιά ανόδου.
Αποτελέσματα 16ης Αγωνιστικής
| Γηπεδούχος | Φιλοξενούμενος | Σκορ | |
|---|---|---|---|
| Θύελλα Κ. Διμηνιού | 1 | ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας | 2 |
| Δάφνη Εξαμιλίων | 3 | ΑΟ Περαχώρας | 1 |
| Α.Σ. Κόρινθος 2006 | 3 | Αστέρας Κορίνθου | 0 |
| Πανκαμαριακός | 3 | Πρόοδος Αγ. Βασιλείου | 0 |
| Πανευρωστινιακός | 2 | Ηρακλής Λεχαίου | 0 |
| Παννεμεατικός | 3 | ΑΟ Λυκοποριάς | 1 |
| ΑΕ Σολομού ’23 | 0 | Αετός Κρυονερίου | 0 |
Βαθμολογία (Μετά τη 16η Αγωνιστική)
| Θέση | Ομάδα | Αγώνες | Βαθμοί |
|---|---|---|---|
| 1 | Α.Σ. Κόρινθος 2006 | 16 | 39 |
| 2 | Παννεμεατικός | 16 | 36 |
| 3 | Πανευρωστινιακός | 16 | 34 |
| 4 | ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας | 16 | 34 |
| 5 | Πανκαμαριακός | 16 | 33 |
| 6 | Δάφνη Εξαμιλίων | 16 | 31 |
| 7 | ΑΕ Σολομού ’23 | 16 | 23 |
| 8 | Ηρακλής Λεχαίου | 16 | 21 |
| 9 | Αετός Κρυονερίου | 16 | 20 |
| 10 | Θύελλα Κ. Διμηνιού | 16 | 19 |
| 11 | ΑΟ Λυκοποριάς | 16 | 13 |
| 12 | ΑΟ Περαχώρας | 16 | 7 |
| 13 | Αστέρας Κορίνθου | 16 | 3 |
| 14 | Πρόοδος Αγ. Βασιλείου | 16 | -1 |
Η Εικόνα της Αγωνιστικής
- Α.Σ. Κόρινθος 2006: Επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Κορίνθου και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, εδραιώνοντας τη θέση της ως το φαβορί για την άνοδο.
- Παννεμεατικός: Με τη νίκη του 3-1 επί της Λυκοποριάς, παραμένει στη δεύτερη θέση και συνεχίζει να πιέζει για την κορυφή.
- Πανευρωστινιακός & ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας: Εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, δίνοντας μάχη για τις πρώτες θέσεις.
- Πανκαμαριακός: Με μία ακόμη νίκη, σκαρφαλώνει στην 5η θέση και διατηρεί επαφή με την πρώτη τετράδα.
- Πρόοδος Αγ. Βασιλείου: Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με -1 βαθμό, ενώ ο Αστέρας Κορίνθου και ο ΑΟ Περαχώρας δυσκολεύονται να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Μάχη για την Άνοδο
Με μόλις έξι αγωνιστικές να απομένουν, η μάχη για την άνοδο κορυφώνεται, καθώς τέσσερις ομάδες (Α.Σ. Κόρινθος 2006, Παννεμεατικός, Πανευρωστινιακός, ΠΑΣ Εθνικός Ξυλοκέριζας) διεκδικούν με αξιώσεις την πρωτιά.
Το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!
















Comments