Σημαντική επιτυχία για την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, καθώς αστυνομικοί της υπηρεσίας, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας, εντόπισαν μεγάλη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.
Η οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2026, έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων.

Σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο εντοπίστηκαν 330 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως περίπου 2,10 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κλαδίσκους και τμήματα των φυτών που είχαν ήδη αποκοπεί και είχαν απλωθεί για αποξήρανση, συνολικού βάρους περίπου 50 κιλών, καθώς και αρδευτικό εξοπλισμό.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.
















Comments