ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Επιστρέφει στην Αποστόλου Παύλου από το Σάββατο η Λαϊκή της Κορίνθου

0

Στην Αποστόλου Παύλου επιστρέφει από το Σάββατο 8 Νοεμβρίου η Λαϊκή Αγορά της Κορίνθου, ακολουθώντας το χειμερινό ωράριο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Κορινθίων εκτός από την περιγραφή της νέας θέσης γίνεται αναφορά στα μέτρα που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές. Ειδικότερα:

  • Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται στο 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πωλητές και καταναλωτές.
  • Είναι υποχρεωτική η απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των καταναλωτών.
  • Είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες στην Λαική Αγορά, η πραγματοποίηση αυτοδιαγωνιστικού ελέγχου (self-test) ή rapid test τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα ή η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή του πιστοποιητικού εμβολιασμού τα οποία θα πρέπει να ισχύουν.
  • Είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του εβδομήντα τοις εκατό (70%) για την αντισηψία χεριών σε κάθε πάγκο.
  • Οι Πωλητές και οι καταναλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.
  • Επισημαίνουμε ότι η μη συμμόρφωση στις προαναφερόμενες υποχρεώσεις δύναται να επιφέρει κυρώσεις και πρόστιμα από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου.

Πολύτιμα σύνολα κτερισμάτων και χάλκινα ξίφη απέδωσε η πρώτη φάση των ανασκαφών στην Τραπεζά Αιγαλείας [photo]

Previous article

Μουσικές ανάσες πολιτισμού από το Καλογεροπούλειο, με το πρώτο Festival κλασικής μουσικής (video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *