ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ένα δίκτυο στελεχών και εκπροσώπων εξασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας στην Κορινθία

0

Ολοκληρώθηκαν χθές το μεσημέρι οι επαφές του Γιώργου Τράγκα και κλιμακίου του Κ.ΕΛ.ΑΝ στο νομό Κορίνθου. Ο επικεφαλής του Κινήματος, μαζί με τον Γραμματέα, Γρηγόρη Πετράκο, τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Παντελή Ζήλο, την Υπεύθυνη Οργανωτικού, κ. Νάσια Κόκλα και την Υπεύθυνη του Γραφείου Επικοινωνίας κ. Χάρις Αμοργιανού, επισκέφθηκαν το μεσημέρι την Κόρινθο, όπου συνάντησαν όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και πολλούς φίλους του ΚΕΛΑΝ.

Σύμφωνα με όσα άκουσαν τα μέλη του κλιμακίου, η εμπορική κίνηση στην Κόρινθο έχει περιέλθει σε αφασία, ειδικά μετά τα τελευταία περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Το ίδιο και όλες οι επιχειρήσεις εστίασης. Η οικονομία σε ένα ζωντανό παραθαλάσσιο μέρος όπως η Κόρινθος είναι στα πρόθυρα του «κραχ». Οι περισσότεροι πολίτες αναρωτιούνται πότε θα πάει σε εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απαλλαγούν από την ολοκληρωτική πολιτική που εφαρμόζει.

Το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ολοκλήρωσε το δίκτυο στελεχών και μελών του σε όλη την περιοχή της Κορίνθου και ουσιαστικά εξασφάλισε έναν αριθμό εκπροσώπων και στελεχών σε όλα τα χωριά του νομού. Η επίσκεψη έκλεισε με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη του Κινήματος στον Γιώργο Τράγκα και στα στελέχη της διοίκησης του Κ.ΕΛ.ΑΝ.

Νίκος Ταγαράς: «Νέα σελίδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας»

Previous article

H πρόκληση της βιωσιμότητας στην Κορινθία: Βραβείa «Hercules Sunstainability Awards» από το ICC WOMEN Hellas

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *