ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Λουτράκι: Βόμβα από τον Πρωτονοτάριο “Όποιος χρωστάει, θα του κόβουμε το νερό”

0

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Δημήτρης Πρωτονοτάριος στην δημοτική σύμβουλο της μειοψηφίας Μαρία Πρωτοπαππά, όταν ρωτήθηκε από αυτήν πόσα είναι τα ταμειακά διαθέσιμα της Επιχείρησης.

“Σήμερα το πρωί, στα ταμεία της ΔΕΥΑΛ, υπήρχαν 275.000 ευρώ. Από αυτά, θα πληρώσουμε 50.000 ευρώ σε ΦΠΑ για την τηλεμετρία, έχουμε 2 λογαριασμούς ρεύματος και πολλά άλλα. Αυτή τη στιγμή όμως στα ταμεία της ΔΕΥΑΛ υπάρχουν 275.000 ευρώ”, απάντησε ο κ. Πρωτονοτάριος και αμέσως μετά έριξε την “βόμβα”!

«Από σήμερα ξεκίνησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ, να κόβουν νερά. Όποιος χρωστάει χρήματα, το νερό θα κόβεται», είπε και συνέχισε:

«Η ΔΕΥΑΛ δεν χρωστάει σε κανέναν προμηθευτή ούτε ένα ευρώ. Μας χρωστάνε άπειρα χρήματα, δεν χρωστάμε σε κανέναν. Από σήμερα ξεκίνησαν να κόβουν νερά. Όποιος χρωστάει χρήματα στη ΔΕΥΑΛ, το νερό θα κόβεται. Από σήμερα έχουν βγει όλα τα συνεργεία, ξεκινήσαμε από τα 1500 ευρώ χρέος και πάνω και κόβαμε νερά. Όποιος χρωστάει, το νερό θα ταπώνεται και θα κόβεται. Δεν μπορούσα να το κάνω νωρίτερα λόγω του κορονοϊού, τώρα μπορώ να το κάνω. Θα πληρώσουν όλοι. Είτε είναι ξενοδοχεία, είτε καταστήματα είτε δημότες».

Προχωρούν τα έργα στο φράγμα του Ασωπού Κορινθίας

Previous article

Σταυρέλης: “Δεν έχει γίνει τίποτα για νέα σχολεία στην Κόρινθο”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *