ΚΟΡΙΝΘΙΑ

250.000 από την Περιφέρεια στην Κόρινθο για το γήπεδο του Συνοικισμού

0

Η διάθεση πίστωσης από την Περιφέρεια για το γήπεδο του Συνοικισμού συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Συγκεκριμένα θα διατεθούν 250.000 ευρώ μέσω προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον δήμο, ο οποίος θα καλύψει την υπόλοιπη απαιτούμενη πίστωση, προκειμένου να ανακατασκευαστεί πλήρως το γήπεδο.

Επίσης, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε στον δήμαρχο ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας θα συζητηθεί η δωρεάν παραχώρηση από την Περιφέρεια στον Δήμο Κορινθίων ενός οικοπέδου 500 τ.μ. για την κάλυψη αναγκών του δήμου.

Ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο συζήτησαν επίσης την διάθεση από την Περιφέρεια πίστωσης 20.000 ευρώ για δύο χρόνια, μέσω προγραμματικής Περιφέρειας και Δήμου Κορινθίων, προκειμένου να στηριχθούν οι δραστηριότητες του Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου.

Τέλος, εκφράστηκε η πρόθεση να διατεθεί από την Περιφέρεια πίστωση μέχρι 20.000 ευρώ για έργα εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό κολυμβητήριο της Κορίνθου.

 

Σύσκεψη υπό τον Νίκα για τα έργα στον Σχίνο

Previous article

Τρία μουσικά σύνολα υποδέχονται τα Χριστούγεννα στο Λουτράκι (video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *