ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πιέτρης: 200 γκρουπ τουριστών από Αμερική για το 2022 στην Κόρινθο

0

Μια σημαντική είδηση για το Δήμο Κορινθίων δημοσιοποίησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού,  Τιμολέων Πιέτρης. Την σύναψη συμφωνίας με το πρακτορείο τουρισμού ARISTOTEL Travel για την επίσκεψη 200 γκρούπ τουριστών από την Αμερική και από άλλες χώρες κυρίως στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού και σε Πανεπιστήμια .

Ο δραστήριος αντιδήμαρχος υλοποιώντας τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής του Βασίλη Νανόπουλου, στα πλαίσια μιας δυναμικής εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών, επιδιώκει στρατηγικές συμφωνίες για την επόμενη τουριστική περίοδο ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον λόγω των υγειονομικών περιορισμών.

Σε δήλωση του ο Τιμολέων Πιέτρης αναφέρει:

«Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω τον κύριο Ρούσσο Κωσταντίνο ιδιοκτήτη του ARISTOTEL Travel με τον οποίον εξασφαλίσαμε εκτός απροόπτου για το νέο έτος του 2022 να επισκεφθούν το Δήμο Κορινθίων και συγκεκριμένα την Αρχαία Κόρινθο 200 γκρουπ με τουρίστες από Αμερική κατά κύριο λόγο αλλά και Καναδά Αυστραλία Σιγκαπούρη Ινδονησία Ρωσία Και Ευρώπη .
Ο τουρισμός αυτός απευθύνεται κατά κύριο λόγο στον θρησκευτικό τουρισμό αλλά και σε πανεπιστήμια με φοιτητές.
Αυτό το οποίο επιδίωξα είναι ο περισσότερος κόσμος να διανυκτερεύει στο νομό μας για κάποιες μέρες και οταν αυτό δεν είναι εφικτό να μένουν τουλάχιστον για κάποιες ώρες τόσο στο εμπορικό κέντρο της Πόλης μας όσο και σε μαγαζιά εστίασης τόσο του κέντρου αλλά και του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου και αναλόγως την χρονική περίοδο σε όλα τα μέρη του Δήμου μας .
Βεβαίως συζητήσαμε και για φεστιβάλ και δράσεις που μπορούμε να κάνουμε από κοινού κάτι το οποίο θα μπορέσει να τονώσει ακόμα περισσότερο τουριστικά το Δήμο μας στο μέλλον .
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πλάνο και όρεξη για ανάπτυξη και τόνωση της αγοράς της Κορίνθου και του Δήμου κορινθίων κάτι το οποίο αρμόζει για την ιστορία για την φυσική ομορφιά αλλά και για την γεωγραφική θέση αυτού του τόπου !»

 

Γυναίκες φορτωμένες για την επιβίωση από την Παλιά Ελλάδα

Previous article

ΑΠΕ: Πληθαίνουν τα έργα αντλησιοταμίευσης, έφτασαν τα 14,6 GW τα έργα αποθήκευσης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *