ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα: μια θεατρομουσικοχορευτική παράσταση με χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

0

Η µάγισσα Φρικαντέλα µισεί αφάνταστα όλα τα καλά. Δε χορεύει καλαµατιανό. Χορεύει µόνο κακαµατιανό. Δεν τρώει ποτέ της καλαµαράκια. Τρώει µόνο κακαµαράκια. Δεν πίνει πορτοκαλάδα, µόνο πορτοκακάδα. Αλλά, πάνω απ’ όλα, µισεί τα κάλαντα.

Όταν, λοιπόν, παραµονές πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών, τους κλέβει τις φωνές τους και τις φυλακίζει σε µπαλόνια. Η απολαυστική περιπέτεια συνεχίζεται στους χιονισµένους δρόµους της πόλης και στο κάστρο της µάγισσας, στα µαγικά δωµάτια του οποίου, τα παιδιά µε επικεφαλής τον τετραπέρατο Σεβαστιανό Μπισµπικούκη αναζητούν τα µπαλόνια µε τις κλεµµένες φωνές τους.

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, σε διασκευή-σκηνοθεσία Γιώργου Καβουρτζή, στις 17/12, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, στις 20:00.

Την παράσταση ντύνει ζωντανά ορχήστρα με τον Παναγιώτη Λάλεζα. Συμμετέχουν: Χορευτικός Όμιλος ΚορινθίαςΛαογραφική Στέγη ΚορίνθουΣ.Γ. και Κ. «Τροπαίων» Δήμου Γορτυνίας.

 

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Σύλλογο εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Αργολίδας – Κορινθίας

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *