ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παραδόθηκε στο Δ. Νεμέας η μελέτη για την Εξωτερική Περίφραξη του Δημοτικού Σταδίου Νεμέας

0

Παραδόθηκε σήμερα στο Δ. Νεμέας από τη ΜΟΔ (Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) μελέτη εφαρμογής με τίτλο: «Εξωτερική Περίφραξη Δημοτικού Σταδίου Νεμέας» και συνολικού προϋπολογισμού 400.000€.

Ήδη στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας εκποιείται έργο αλλαγής του χλοοτάπητα και κατασκευής συνθετικού τάπητα στίβου και σε λίγους μήνες θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας.Πρέπει όμως αυτό το έργο να διαφυλαχτεί.Μέχρι τώρα από την κατασκευή του Σταδίου(αρχές δεκαετίας ’80)δεν υπήρχε εξωτερική περίφραξη ώστε να είναι φυλασσόμενες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ,ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο, που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά – αθλητές της περιοχής μας.

Με δεδομένη την ελλιπή στελέχωση του Δήμου μας στον τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών ανέτρεξα στη ΜΟΔ ,όπου βρήκα άμεση συμπαράσταση και σε μικρό χρονικό διάστημα φτάσαμε σήμερα να μας παραδώσει έτοιμες μελέτες που το 2022 θα καταθέσουμε στο πρόγραμμα των ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους μηχανικούς της ΜΟΔ και συγκεκριμένα τον  κο Αχείμαστο Αναστάσιο , Προϊστάμενο τμήματος Έργων Τεχν. Υπ. της ΜΟΔ, τον κο Χρήστο Γκίζη, Πολιτικό Μηχ., αναπληρωτή προϊστάμενο τμήματος  Έργ. Τεχν. Υπ. της ΜΟΔ, τον κο Νικόλαο Κυριακό, Πολ. Μηχ. του Τμήματος Έργων  και την κα Μελίνα Κακλαμάνη, Αρχ. Μηχανικό του Τμήματος Μελετών,καθώς επίσης και τον κοΚαρμπέρη Κων/νο ,μηχανικό της ΜΟΔ ,ο οποίος ήταν ο βασικός συντελεστής στην εκπόνηση μιας άλλης μελέτης, που μας παραδόθηκε πρόσφατα και αφορά την ανάπλαση της εισόδου της πόλης της Νεμέας ,η οποία θα κατατεθεί εντός των ημερών σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ

Γκιώνης: Γιατί είναι άστοχη η παρέμβαση της Πρωτόπαππα για τις ιαματικές πηγές

Previous article

Την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων, θα λειτουργήσει η Λαϊκή της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *