ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Νανόπουλος 2022: Έτσι θα αλλάξουμε τον δήμο Κορινθίων

0

Το 2022 είναι η χρονιά των μεγάλων έργων. Η χρονιά που η άρτια και στοχευμένη προετοιμασία της δημοτικής αρχής δίνει καρπούς.

  • έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας
  • Έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των πολιτών
  • Έργα που δίνουν  κίνητρα επενδύσεων
  • Έργα που αλλάζουν το δήμο Κορινθίων

Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων ενέκρινε στην συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου 2021 τον Προϋπολογισμό του 2022. Έναν προϋπολογισμό 89 εκ ευρώ με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, βελτίωση της καθημερινότητας, μεγάλα έργα υποδομής

«Αλλάζουμε την καθημερινότητα των πολιτών, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση  την κοινωνική μας πολιτική, δίνουμε στον δήμο Κορινθίων μεγάλα έργα που είχαν καθυστερήσει για χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Από τα 89 εκ ευρώ του προϋπολογισμού τα 19 εκ ευρώ αφορούν έργα, τα 1.1 εκ ευρώ μελέτες, 8,6 εκ ευρώ αναφέρονται σε αγορές παγίων, 9,6 εκ ευρώ αφορούν αμοιβές και έξοδα προσωπικού  και 5 εκ ευρώ οι υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής.

Στα παραπάνω ποσά δεν περιλαμβάνονται τα έργα και οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Κορίνθου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του ΚΕΠΑΠ και του Κέντρου κοινωνικής πολιτικής.

Στο σύντομο βίντεο μπορούν όλοι οι δημότες να δουν όλα όσα περιλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός, όλα όσα θα αλλάξουν την φυσιογνωμία, την καθημερινότητα και την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Κορινθίων.

 

Η Φωτογραφία της ημέρας

Previous article

Καταγγελία – βόμβα από την ΟΕΝΓΕ για το νοσοκομείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *