ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα υπηρεσία υποστήριξης από το Επιμελητήριο Κορινθίας

0

Αναγνωρίζοντας ότι “ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών και πλήθος εναλλασσόμενων καταστάσεων επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα στις μέρες μας”, το Επιμελητήριο Κορινθίας αποφάσισε να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές υπηρεσίες απέναντι στα μέλη του και αξιοποιώντας προς όφελος όλων τα εξειδικευμένα τμήματά του.

“Η πανδημία, η 4η Βιομηχανική επανάσταση, η έλλειψη κεφαλαίων και πολλά ακόμα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζει καθημερινά ο επιχειρηματίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Έτσι, λοιπόν, από αυτή την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, και σε άμεση συνεννόηση με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), οι συνεργάτες μας από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων θα βρίσκονται στην διάθεση σας προκειμένου να επιλύσετε τα φορολογικά – λογιστικά – νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην επιχείρηση σας γρήγορα, αποτελεσματικά και με συνέπεια.

Εσείς μπορείτε πολύ απλά να στείλετε email στο info@korinthiacc.gr ή να υποβάλλετε το αίτημά σας κατευθείαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

H απάντηση στο αίτημά σας θα σας κοινοποιείται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την υποβολή του. Υπεύθυνη από την υπηρεσία είναι η Διευθύντρια, κα Ελισάβετ Τσαμαντά (27410 24464 -911(εσωτερικό), info@korinthiacc.gr) και από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο κος Μανώλης Γαϊτάνος (6944989755, man.gaitanos@gmail.com)  στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την όλη διαδικασία.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας αναβαθμίζεται, αλλάζει και κυρίως προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Αναμένουμε την δικιά σας ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή σας…”, καταλήγει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Πάτρα – Ακραίο bullying σε 23χρονο φοιτητή: «Όλοι σε θέλουν νεκρό» – Μαζικό «κύμα» συμπαράστασης

Previous article

Στις 19 Γενάρη τα ματς του Κυπέλλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.