ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Έμπλεξε η συμμορία που καταστρέφει κάθε φορά το Γυμνάσιο Ζευγολατιού

0

Για μία ακόμα φορά, το κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου στο Ζευγολατιό έγινε στόχος βανδάλων. Μάλιστα ήταν τόσο εκτεταμένες οι ζημιές, ώστε η διεύθυνση του σχολείου αναγκάστηκε να στείλει τους μαθητές στο σπίτι για να κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση, προκειμένου να αποκατασταθούν.

Μόνο που αυτή την φορά φαίνεται πως οι βάνδαλοι που κατέστρεψαν το σχολείο έμπλεξαν για τα καλά. Κι αυτό γιατί στον δήμο έφτασαν επώνυμες καταγγελίες για την συμμορία των ανηλίκων που προξένησε, καθώς φαίνεται, τις ζημιές, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό από την δράση τους. Τόσο οι καταγγελίες, όσο και το οπτικό υλικό προωθήθηκαν ήδη στην Εισαγγελία Κορίνθου.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά ο ίδιος ο δήμος με δημόσια τοποθέτηση:

“Για μία ακόμη φορά το κτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Ζευγολατιού έγινε πεδίο βανδαλισμών. «Γνωστοί-άγνωστοι» έριξαν κόλλα στις κλειδαριές προκαλώντας βλάβες σε όλες τα λουκέτα και τις πόρτες, βλάβες οι οποίες, ανάγκασαν την Παρασκευή τους Διευθυντές των Σχολείων και τον Δήμαρχο να αναστείλουν τη λειτουργία τους, να στείλουν τους μαθητές σπίτι τους και τα μαθήματα να γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα για τους κατ’ εξακολούθησιν βανδαλιστές των σχολικών κτηρίων δεν θα είναι τόσο εύκολα. Ήδη, έφτασαν στον δήμο επώνυμες καταγγελίες για τη συμμορία των ανηλίκων που επιδίδεται στην καταστροφή της σχολικής και δημοτικής περιουσίας και όλα τα στοιχεία (μαζί και οπτικό υλικό) προωθούνται στην Εισαγγελία Κορίνθου, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες.

Καλούμε για τελευταία φορά, γονείς αλλά και εμπλεκόμενους με κάθε τρόπο στους βανδαλισμούς να συνετίσουν και να συνετιστούν, γιατί δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και τα στοιχεία που έχει πλέον στη διάθεσή του ο δήμος είναι αποκαλυπτικά και συντριπτικά”.

Κάθε κιτρινωπή κηλίδα είναι και ένας ελλειπτικός γαλαξίας!

Previous article

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου καταγγέλλουν τη διενέργεια διαγωνισμού που τους αφήνει στον δρόμο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *