ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απολογείται ο «Ντίνος» για τη δολοφονία του 19χρονου

0

Στην Ζ’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογείται σήμερα ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, από χούλιγκαν τη νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου, στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος«Ντίνος» αρνείται οποιονδήποτε άλλο ρόλο στην ενέδρα εκτός από εκείνον του οδηγού στο τρίτο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και πως δεν γνώριζε ούτε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι συγκατηγορούμενοί του, ούτε για την επικείμενη επίθεση.

Είχε παραδοθεί την περασμένη Δευτέρα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αυτοβούλως, ύστερα από «κρυφτούλι» 15 ημερών. 
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για οπλοκατοχή, επειδή στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ένας σουγιάς. Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να δικαστεί επίσης με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πόλης.

Οι υπόλοιποι έντεκα συλληφθέντες προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες του κατά τις οποίες αλληλοκαρφώνονταν αλλά κανείς δεν ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 19 φοιτητή καθώς ο καθένας δήλωσε πως είχε «ρόλο περιφερειακό».

Χθες φαίνεται πως εντοπίστηκε το μαχαίρι τύπου καράμπιτ με το οποίο εικάζεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε κοντά σε γέφυρα στην περιοχή των κοιμητηρίων Θέρμης και έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος προκειμένου να εξεταστεί αν είναι το φονικό όπλο. Το σημείο είχε υποδείξει κατά την απολογία του ο 21χρονος Ι.Κ.

Τέλος, αύριο αναμένεται να γίνει αναγνώριση των υπόπτων από την παρέα του Άλκη, τους δύο που τραυματίστηκαν και τους άλλους δύο που πρόλαβαν να ξεφύγουν.

«Ο Χαλεπάς αξίζει να γίνει ιστορία, μουσική, κάτι»

Previous article

Κουτάλι με ανεμιστηράκι… κι έφαγες!! Ευρεσιτεχνίες απο το παρελθόν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *