ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Λουτράκι: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου

0

Ξεκίνησαν οι εργασίες που αφορούν στην εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων» που είχε πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Η εν λόγω παρέμβαση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο σημείο «Καταρράκτες» κρίνεται απολύτως απαραίτητη λόγω και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων -του κατολισθητικού φαινομένου- είναι δύσκολη και επιτακτική. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.

Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δήλωσε πως «με την ολοκλήρωση του έργου, τίθενται επιτέλους και οι βάσεις για την επαναλειτουργία του καταστήματος στους Καταρράκτες. Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά καθώς συνέδραμε καθοριστικά για να ξεκινήσει επιτέλους ένα τόσο απαραίτητο έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας».

Δήμος Κορινθίων: Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού πολεοδομείται με ισχυρή πλειοψηφία και αποδίδεται στην πόλη

Previous article

Απο το Δερβένι Κορινθίας, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας στην πρώτη επιτυχή επανασυγκόλληση άκρου στο ύψος του ώμου σε παιδί στην Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *