ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σάκης Αρναούτογλου: Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο το Σαββατοκύριακο – Χιονιάς και Άνοιξη

0

Η κακοκαιρία Bianca φέρνει άστατο καιρό και έντονα φαινόμενα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

«Στα δύο χωρισμένη η χώρα την Κυριακή. Χιονιάς στον βορρά, άνοιξη με άστατο καιρό και νοτιάδες στα κεντρικά και νότια». Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό τις επόμενες ημέρες «δίνει» έντονα φαινόμενα που θα επηρεάσουν και την Αττική.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, θα εμφανιστούν βροχές από το μεσημέρι του Σαββάτου, 26 Φεβρουαρίου, στα δυτικά, και θα επεκταθούν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Στην Αττική ωστόσο τα φαινόμενα αναμένονται από αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Για την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, ο Σάκης Αρναούτογλου αναμένει ότι η χώρα θα χωριστεί στη μέση, ενώ στο λεκανοπέδιο θα σημειωθούν βροχές μόνο το πρωί.

Αλλά και την επόμενη εβδομάδα η αστάθεια θα συνεχιστεί, με αρκετές βροχοπτώσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωσή του:

Τα υπολείματα ενός αστεριού που εξερράγη τον 17 αιώνα!

Previous article

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου (εικόνες)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *