ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης – Τον είχαν απαγάγει πριν από δύο μήνες

0

Οι απαγωγείς ζητούσαν από την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση 1.000.000 ευρώ. Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος απήχθει από την περιοχή του Ντράφι στις 29 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο, καθώς τους δόθηκαν λύτρα από την οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι απαγωγείς του απαιτούσαν το ποσό του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τούς δόθηκαν λιγότερα χρήματα.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και πλέον ξεκινά ένας μεγάλος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων του.

Το χρονικό της απαγωγής Κυπαρίσση

Στις 29 Δεκεμβρίου ο 40χρονος επιχειρηματίας έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρισκόταν μαζί με δύο φίλες του. Στις 12:02 το βράδυ ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη. Όταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς, σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να «σκάσει», ενώ την ίδια στιγμή τον έβριζαν. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχε μαζί του κινητό, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν την επόμενη μέρα με την οικογένεια, ζητώντας τους 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσου. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις, καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση κατέβασε τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.

Τελικά, οι διαπραγματεύσεις έκλεισαν σε ένα μικρότερο ποσό

(ieidiseis.gr)

Νύχτα αγωνίας: Φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Previous article

Ανδραβίδα: Για το ενοίκιο δολοφονήθηκαν οι γονείς και τα δύο παιδιά τους;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *