ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σύσκεψη στην περιφέρεια για την διαχείριση των απορριμμάτων της Κορινθίας

0

Σημαντική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στην έδρα της περιφέρειας με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους Αργολίδας, Κορινθίας και μέρους της Αρκαδίας, τα απορρίμματα των οποίων οδηγούνται προς επεξεργασία στην μονάδα της Παλαιόχουνης.

Στην εν λόγω σύσκεψη έχουν κληθεί να μετάσχουν επίσης και οι δήμαρχοι Σπάρτης και Δυτικής Μάνης, οι δήμοι των οποίων προσωρινά -εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν- προωθούν τα απορρίμματά τους στην πιο πάνω μονάδα επεξεργασίας.

Μεταξύ των θεμάτων της σύσκεψης περιλαμβάνεται η διαδικασία πληρωμής της διαχείρισης των απορριμμάτων στην μονάδα διαχείρισης της Παλαιόχουνης.

Ακόμα, θα συζητηθεί η λειτουργία της εν λόγω μονάδας και θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών αφ’ ενός στον ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) Σπαθοβουνίου και αφετέρου στις μονάδες διαχείρισης Σκάλας και Καλλιρρόης.

Τέλος, στην ίδια σύσκεψη θα συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν όσον αφορά στην προώθηση της ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ανακοίνωση του Τενεάτη για τον ημιτελικό με τον Πέλοπα: “Ζητάμε μόνο ισονομία”

Previous article

Ο συγκεκριμένος ναός είναι αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο και φτιάχτηκε τον 13ο αιώνα μΧ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *