ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σινεμά / Νεα – Η Τζούλια Ρόμπερτς θυμάται τον «Γάμο του Καλύτερου μου Φίλου»

0

Από τις αγαπημένες comfort movies (και) του ελληνικού κοινού, ο «Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου» κλείνει εικοσιπέντε χρόνια από την έξοδό του στις αίθουσες φέτος τον Ιούνιο. Η Τζούλια Ρόμπερτς, που κάνει τον γύρω των media αυτές τις μέρες για να προωθήσει τη νέα της σειρά, το «Gaslit», είπε δυο λόγια για την ταινία σε μία από τις συνεντεύξεις της.

«Νομίζω ότι καθένας μας μπορεί να βρει κάποιον για να ταυτιστεί μέσα στην ταινία. Κι έπειτα σταθήκαμε πολύ τυχεροί να βρούμε ο ένας τον άλλο μέσα στην ταινία, όταν συγκεντρωθήκαμε κανείς δεν ήξερε κανέναν πριν αρχίσουν τα γυρίσματα και έτυχε να έχουμε εξαιρετική χημεία», δήλωσε η Ρόμπερτς. «Με τον Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ είμαστε πολύ καλοί φίλοι μέχρι σήμερα, μιλάμε ακόμα στο τηλέφωνο. Κι αυτό αποδεικνύει πόσο καλά περάσαμε γυρίζοντας αυτή την ταινία παρέα.»

Όπως μάθαμε πρόσφατα, η φιλία της Ρόμπερτς με τον Μαλρόνεϊ μπορεί να μην είχε γεννηθεί ποτέ, καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας Πι Τζέι Χόγκαν είχε στο μυαλό του τον Ράσελ Κρόου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όταν, όμως, κατά το στάδιο της πρώτης ανάγνωσης του σεναρίου οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, η χημεία τους ήταν μηδενική, με τον Ράσελ Κρόου να έχει τον νου του διαρκώς στο κείμενο και να μην ρίχνει ούτε βλέφαρο στην συμπρωταγωνίστριά του, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρόλο. Μεταξύ μας, αν κρίνουμε κι από την εμφάνιση του Κρόου στο «Μια Καλή Χρονιά», ίσως η ρομαντική κομεντί να μην είναι το είδος που διαπρέπει, οπότε τέλος καλό, όλα καλά.

Μια… ανθισμένη πρωτοβουλία από τους μαθητές Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Λουτρακίου

Previous article

Άλμα τίτλου για τον Τενεάτη, ισοπαλία για την Κόρινθο στο ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.