ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντίο Κώστα

0

Με μεγάλη θλίψη αποχωριζόμαστε τον αγαπημένο μας Κώστα Μαζαράκη. Από την παιδική του ηλικία μέσα στην Τέχνη, ξεκινώντας από τον κινηματογράφο του πατέρα του που πέρασε έπειτα στα δικά του χέρια. Η πορεία του στο θεατρικό σανίδι είναι αξιοζήλευτη. Με ταλέντο ισάξιο των αγαπημένων Ελλήνων κωμικών και τραγικών ηθοποιών, πολλοί είμασταν αυτοί που σκεφτόμασταν πόσο έχανε ο κινηματογράφος και το επαγγελματικό θέατρο που δεν είχε στους κόλπους του τον Κώστα… Είμασταν όλοι όμως εμείς τυχεροί που τον απολαύσαμε στους πιο σπουδαίους ρόλους του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Αναμετρήθηκε μαζί τους με την στόφα του Ηθοποιού που είναι ολοκληρωτικά δοσμένος στην τέχνη του, χωρίς ακκισμούς και ναρκισσισμούς. Ένας αυθεντικός εργάτης του Θεάτρου.

Ξεκινώντας από την Σικυώνια Σκηνή, έπειτα για περισσότερα από είκοσι χρόνια μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Κορινθίων και τα τελευταία δέκα χρόνια μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, ο Κώστας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο ερασιτεχνικό θέατρο της Κορινθίας.

Κώστα υποκλινόμαστε στο ταλέντο σου και στην αγάπη σου για την Τέχνη. Καλό ταξίδι φίλε μας και συμπαίχτη μας στο σανίδι. Καλές “τζενεράλε” και πρεμιέρες στη γειτονιά των αγγέλων πια.

Δήμος Λουτρακίου: Ανακοίνωση για την αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών τις ημέρες του Πάσχα

Previous article

“Βροχή” από πρόστιμα έριξε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *