ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βήμα τίτλου για την Κόρινθο, αλλά όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική

0

Μεγάλο βήμα τίτλου -σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα- έκανε ο ΠΑΣ Κόρινθος χθες, μία στροφή πριν απο το φινάλε του πρωταθλήματος. Η Κόρινθος επικράτησε 2-0 της Ελλάδας Βέλου στο Συνοικισμό. Τενεάτης και Πέλοπας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Στάδιο Κορίνθου, ενώ στο Θώδειο Στάδιο ο ΑΟ Λουτράκι πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με δυο ομάδες να αγγίζουν τον τίτλο, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αναδειχτεί πρωταθλητής ακόμα και ο Ηρακλής!

Για τα χτεσινά ματς να πούμε ότι:

Στο γήπεδο του Συνοικισμού η Κόρινθος έδειξε αποφασισμένη και επέβαλε το ρυθμό της, με το Βέλο να προσπαθεί, αλλά να μη μπορεί να γίνει απειλητικό. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν το γκολ από το πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο, να τα καταφέρουν. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πιο ουσιαστικοί και παρά το ότι έχασαν και πέναλτι έφτασαν σε μία μάλλον άνετη νίκη.

Στο Στάδιο Κορίνθου Τενεάτης και Πέλοπας τα έδωσαν όλα για τη νίκη σε ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι ωστόσο, στο φινάλε μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά το τελικό 2-2. Με την ισοπαλία ο Τενεάτης πήγε στους 16 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο Κόρινθο, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ, ενώ ο Πέλοπας έφτασε τους 13, μένοντας εκτός κόλπου για τον τίτλο.

Στο Θώδειο Στάδιο ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία των πλέι οφ, ο ΑΟΛ έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στους 8. Η βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με το πρώτο μέρος να κυλά μοιρασμένο, με ισορροπία και χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις εστίες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Πλέι οφ
Τενεάτης – Πέλοπας 2-2
ΑΟ Λουτράκι – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2-0
ΠΑΣ Κόρινθος – Ελλάς Βέλου 2-0

#ΟμάδεςΑΓΒ
1ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ918
2ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ916
3ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ915
4ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ913
5ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ98
6ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ97

Για τα πλέι άουτ της παραμονής στη κατηγορία, ο Κύψελος επικράτησε 3-1 των Αγίων Θεοδώρων, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου νίκησε 2-0 τον Παννεμεατικό και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Στο Πετρί η Θύελλα επικράτησε 2-0 της Κορίνθου ’06, στον Άσσο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη Βοχαϊκού και τέλος ο Ισθμιακός λύγισε με 1-0 τον Πανκαμαριακό.

Πλέι άουτ
Θύελλα Κ. Διμηνιού – Ολυμπιακός Λουτρακίου 1-0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Παννεμεατικός 2-0
Κύψελος – Άγιοι Θεόδωροι 3-1
Θύελλα Πετρίου – Κόρινθος ’06 2-0
Ισθμιακός – Πανκαμαριακός 1-0
Ολυμπιακός Άσσου – Άρης Βοχαϊκού 1-0
Ρεπό: Αστέρας Δερβενίου

#ΟμάδεςΑΓΒ
1ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ927
2ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ823
3ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ822
4ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ919
5ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ817
6ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ915
7ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ814
8ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ813
9ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ89
10ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ89
11ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ88
12ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’0687
13ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ97

ΠΗΓΗ: STISENTRA.GR

30 Απριλίου ο τελικός Κυπέλλου

Previous article

Πρωτάθλημα Κορινθίας: όλα τα σενάρια για τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *