ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΝΕΑΤΗΣ: Τον λύγισε το Μοσχάτο, αλλά όλα παραμένουν στα χέρια του

0

Μία ήττα η οποία δεν αλλάζει και πολλά πράγματα υπέστη στην πρεμιέρα των μπαραζ για την Γ Εθνική ο Τενεάτης. Οι πρωταθλητές Κορινθίας έχασαν με 3-1 από το Μοσχάτο, το οποίο ωστόσο, είναι το μεγάλο φαβορί για το ένα από τα τρία εισιτήρια. Μάλιστα, ο Τενεάτης στάθηκε άτυχος καθώς για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα (στο 28 αποβλήθηκε ο Ποτήρης).

Απέναντι σε έναν πολύ δυνατό, έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο, ο Τενεάτης τα έδωσε όλα και στάθηκε αρκετά καλά, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο πρωταθλητής Κορινθίας έπαιξε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιώργου Ποτήρη (28’) και βρέθηκε πίσω με 0-2 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο και μετά την αποβολή του Μοσχάτου, ο Τενεάτης έβγαλε αντίδραση, ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε το σκορ και κυνήγησε την ισοφάριση, για να δεχθεί το 1-3 στο 90’. Παρά τις αντιξοότητες και τη δυναμικότητα του αντιπάλου, οι παίκτες του Τενεάτη έδωσαν και τη ψυχή τους, έδειξαν χαρακτήρα και θα παλέψουν στη συνέχεια για να κερδίσουν ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου.

Διπλό πλήγμα

Η ΑΕ Μοσχάτου μπήκε δυνατά ματς και φρόντισε να δείξει την ποιότητα της, καθώς μόλις στο 7’ πήρε προβάδισμα με τον Χαλβατζίου. Ο Τενεάτης θέλησε να παίξει κλειστά και να προσέξει την άμυνα του, για να ψάξει κάτι καλό στην κόντρα.

Γρήγορα, όμως, ήρθαν αναποδιές, καθώς στο 22’ αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στη μέση ο Γκουριώτης και στο 28’ ο Γιώργος Ποτήρης είδε την απευθείας κόκκινη για φάουλ εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 34’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Πασαλίδη, για να γίνει το 0-2 στο 35’ με πλασέ του Θεοδοσίου.

Έβγαλε αντίδραση

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Τενεάτης άλλαξε το πλάνο του, όταν αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς στο 64’ αποβλήθηκε για το Μοσχάτο ο Σιδηρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ανέβασαν στροφές, έβγαλαν πάθος και δύναμη και έγιναν απειλητικοί.

Ο Βενετσάνος είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Κραβαρίτης, ένα σουτ του Λέκκα δεν βρήκε τον στόχο, ενώ ο Κατσίκας που έκανε πολλή δουλειά, δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει τους αμυντικούς του Μοσχάτου. Η επιμονή του Τενεάτη καρποφόρησε στο 84’, όταν ο Κατσίκας κέρδισε πέναλτι το οποίο, εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-2.

Στα τελευταία λεπτά το ματς άνοιξε για τα καλά, με τον Τενεάτη να ψάχνει την ισοφάριση. Ένα – δυο κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα, όπως και μια κεφαλιά του Νώντα Τζαναβάρα και στο 90’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στη κόντρα και έκαναν το 1-3 με τον Νιζάμη.

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτικής Αττικής)

ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Ποτήρης Ρ. (46’ Τζαναβάρας Γ.), Ποτήρης Γ., Μαρινός, Παππάς, Κριαράς (65’ Αντωνίου), Λέκκας, Παπαχρήστου, Τσουμάνης (70’ Τζαναβάρας Ν.), Γκουριώτης (22’ λ.τρ. Βενετσάνος), Κατσίκας

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Σόσαρι (80’ Λοϊζίδης), Τζωρτζάτος, Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίου, Νιζάμης, Μητρόπουλος (90’ Τουφεξίδης), Πασαλίδης (72’Παυλάκης), Θεοδοσίου

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων

Previous article

Σταυρέλης: “Πόσο θα περιμένουμε για την αντικατάσταση του ταρτάν στίβου;”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *