ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καταγγελία Ζαχαρόπουλου: Δεν γίνεται ανακύκλωση στον δήμο Σικυωνίων

0

Προς τη δημοτική αρχή του Σ. Σταματόπουλου: Λειτουργεί κανονικά ή όχι η ανακύκλωση στο δήμο Σικυωνίων; Αν όχι για ποιο λόγο; Γιατί δεν βγάζετε μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ; …Για να μην μπαίνουν στη διαδικασία και οι δημότες να διαχωρίζουν χωρίς λόγο τα σκουπίδια!

Από τον δημοτικό σύμβουλο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

«Τα θέματα της ανακύκλωσης των πάσης φύσεως απορριμμάτων σε κάθε Δήμο είναι πολύ σοβαρά και ανάλογα πρέπει να αντιμετωπίζονται γιατί πέραν από τις οικονομικές, περιβαλλοντικές, υγειονομικές κ.α. συνέπειες είναι και ζήτημα πολιτισμού.

Στον Δήμο μας, τον Δήμο Σικυωνίων δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα καμία σοβαρή προσπάθεια για την ανακύκλωση των κάθε είδους απορριμμάτων στη βάση  και ως ένα βαθμό λειτουργεί στοιχειωδώς ανακύκλωση απορριμμάτων σε συνεργασία με επιχειρηματία της περιοχής,όταν είναι  σε λειτουργία η επιχείρηση αυτή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν πολλές καταγγελίες συνδημοτών μας,  που έχουν επιβεβαιωθεί, ότι, για άγνωστους λόγους,  η ανακύκλωση των απορριμμάτων δεν λειτουργεί στον Δήμο Σικυωνίων, με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου να περισυλλέγουν από τους κάδους μαζί με τα αστικά απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα που τοποθετούν οι συνδημότες μας στους ειδικούς  κάδους, χωρίς η Δημοτική αρχή να έχει κάνει σχετικές ανακοινώσεις.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και οφείλει η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων άμεσα να ενημερώσει τους Δημότες  τι ακριβώς συμβαίνει με τοι σοβαρό αυτό ζήτημα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων».

ΠΗΓΗ: KORINTHIANNEWS.GR

Άρης Σταύρου – Διαπασων, Αρχαία Σικυώνα

Previous article

O Νίκος Κουρκούλης στο Σοφικό την Τετάρτη 20 Ιουλίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *