ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αίθριος ο καιρός και σήμερα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

0

Σήμερα Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 15, στη Θεσσαλία από 0 έως 17, στην Ήπειρο και στη Στερεά από -1 έως 16, στην Πελοπόννησο από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 16, στις Κυκλάδες από 5 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 16 και στην Κρήτη από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα αθλητικά έργα στην Κορινθία που θα εντάξει η Περιφέρεια σε χρηματοδοτικά προγράμματα το 2023

Previous article

Εκπτώσεις από 9 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου 2023 και ανοικτά καταστήματα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *