ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ν. Γιαννακουλόπουλος: Στον Άσσο το νερό πάει χαμένο και ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας δεν ενημέρωσε για το σπασμένο δίκτυο

0

Με μια ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook ο πρώην Πρόεδρος του Άσσου κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος έριξε τα «καρφιά» του για την αδιαφορία του νέου Προέδρου κ. Γιώργου Κώστα.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννακουλόπουλος επικοινώνησε μαζί του κάτοικος της Κοινότητας Άσσου γιατί δεν έχει φτιαχτεί το δίκτυο που έχει σπάσει στην οδό Νικηταρά και πάει το νερό χαμένο στον δρόμο.

Ο ίδιος με την σειρά του ενημέρωσε τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ και τον Δήμαρχο κ. Β. Νανόπουλο οι οποίοι του είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το σπασμένο δίκτυο.

 Αν νομίζετε κύριοι ότι θα μείνω αμέτοχος στο χωριό μου και θα το αφήσω στην τύχη του είστε γελασμένοι,ψηφίσατε νέο Πρόεδρο προς όφελος των δημοτών και όχι εις βάρος αυτών. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του από εδώ και στο εξής,γιατί από τον καναπέ και το καφενείο ξέρω να κρίνω και εγώ.

Το post του κ. Γιαννακουλόπουλου

Πλημμύρισε το Κιάτο από παιδιά κι εφήβους για το μεγάλο τουρνουά καράτε Perseas Cup

Previous article

Ευχαριστίες Β. Νανόπουλου & Γ. Γκιώνη στον Νίκο Ταγαρά για την δημοπράτηση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Κορίνθου – Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *