ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βολές Γ. Σιάτου κατά Αθ. Κόρκα – Εγκαταλείψατε την Ορεινή Κορινθία

0

Ο Γιάννης Σιάτος, νεοεκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τον συνδυασμό “Πρώτα η Πελοπόννησος” του ιατρού Μανώλη Μάκαρη, σε επιστολή που μας απέστειλε σήμερα αναφέρεται στο οδικό δίκτυο της ορεινής Κορινθίας και τα προβλήματα που υπάρχουν , τονίζοντας , μεταξύ άλλων, πως  εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το πολύ άσχημο οδικό δίκτυο και την παντελή απουσία πινακίδων σήμανσης.

“Κάθε Φθινόπωρο και κυρίως τα τελευταία χρόνια, πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Ορεινή Κορινθία, ένα τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στην πλειονότητα τους οι επισκέπτες μένουν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά των τοπίων, τα αξιοθέατα της περιοχής καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των  επαγγελματιών της περιοχής.

Παρ’ολα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως , εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το πολύ άσχημο οδικό δίκτυο και την παντελή απουσία πινακίδων σήμανσης.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι  πολίτες διαμαρτυρήθηκαν προς την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σε συγκεκριμένη έγκλιση των πολιτών ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες  για ανάκληση του προγράμματος των εργασιών διαμόρφωσης & ασφαλτόστρωσης  του χωματόδρομου Λίμνη Δόξα- Φενεός (Συβίστα) , απάντησε πως αυτά είναι σενάρια που διακινεί ο Γιάννης Σιάτος επειδή είναι υποψήφιος με άλλο  εκλογικό συνδυασμό. Δεσμεύτηκε δε, ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα υλοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023.

Σήμερα ,αρχές Νοεμβρίου του 2023 ο δρόμος Φενεός προς την λίμνη Δόξα,  παραμένει στα ίδια χάλια,  ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη περί υλοποίησης κάποιου έργου. Παραμένει δε , άγνωστο αν το έργο έχει ανακληθεί η όχι.

Μετά από  τέσσερα χρόνια που θα ξανάρθει στην Ορεινή Κορινθία η κυρία Κόρκα (αν έρθει), θα ακούσουμε πάλι τα ίδια.

Οι αυτοδιοικητικές αρχές με τα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν, οφείλουν  ελάχιστη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους ξεχασμένους πολίτες της Ορεινής Κορινθίας.

Από υποσχέσεις , ανέξοδες δηλώσεις και χειραψίες ψηφοθηρίας χορτάσαμε! Θέλουμε έργα  και  συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα .

Κατόπιν των ανωτέρω και έχοντας καταθέσει προεκλογικά πλήρες πρόγραμμα με όλους τους μικρούς και μεγάλους οδικούς άξονες που πρέπει να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν απευθύνω το εξής ερώτημα:

Ποτέ θα φτιαχτούν οι δρόμοι στην Ορεινή Κορινθία, κα Κόρκα; Ποτέ θα σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της Ορεινής Κορινθίας; Ποτέ επιτέλους θα τηρήσετε τον λόγο σας ;” καταλήγει ο κος Σιάτος.

To “Γεράκι” του “Chase” έρχεται στην Κόρινθο την Κυριακή

Previous article

H μαφία της τσιπούρας και οι μπίζνες με τους Ιταλούς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *