ΚΟΡΙΝΘΙΑ

” Άθληση για Όλους”… Ακριβώς για ΟΛΟΥΣ!!

0

Για άλλη μια χρονιά “ξεχάσατε” στο Δήμο μας τα Άτομα με Αναπηρία αντιμετωπίζοντας τους σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού!! Είτε επειδή δεν διαθέτετε ενσυναίσθηση (την επικαλείστε συχνά) είτε….. Επίσης ΠΟΤΕ δεν έχετε ζητήσει από την Γ.Γ. Αθλητισμού, όπως αναφέρετε ψευδώς, για την Τρίτη Ηλικία.

Επαναλαμβάνετε σε ότι μέσω ενημέρωσης έχετε στη διάθεσή σας ( είναι φαινόμενο του Δήμου των Εκατομμυρίων) , ότι ήταν μεγάλη επιτυχία η πρόσληψη 01 Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής για το έτος 2023 – 2024…

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά :

2015 – 2019 Πτυχιούχοι Φ.Α. : 04

2019 – 2023 Πτυχιούχοι Φ.Α. : 0

2023 – 2024 Πτυχιούχος Φ.Α. : 01

Δηλαδή στα 9 χρόνια συνεργασίας με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχετε προσλάβει συνολικά μέσω ανταποδοτικών προγραμμάτων 5 γυμναστές !! Ενώ θα μπορούσατε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να προσλαμβάνετε τουλάχιστον 6 με 7. Ίσως να είμαστε ο τελευταίος Δήμος στην απορρόφηση αυτού του προγράμματος. Και το παρουσιάζετε σαν επιτυχία αφού δεν αναφέρετε νούμερα .

Ότι προανέφερα το αποδεικνύω εάν χρειαστεί…

Ποιος ξέρει, ίσως να συμβαίνει κάτι ανάλογο και με τα υπόλοιπα Προγράμματα του Δήμου μας… Γιατί η αλήθεια είναι, ότι διαφορά στην καθημερινότητα μας δεν βλέπουμε.

Είναι μάλλον θέμα οπτικής, όπως για παράδειγμα ένα ποτήρι με νερό, που άλλοι το βλέπουν μισοάδειο και άλλοι μισογεμάτο .

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το ποτήρι δεν έχει αρκετό νερό !! Κάτι σαν κι εσάς….

ΒΕΛΟ ΒΟΧΑ: Συνέλαβαν σε οικισμό 16 άτομα “με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας…”!

Previous article

Απαράδεκτη η μετακίνηση με τον προαστιακό για το Κιάτο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *