ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ ΑΕ ΑΟ ΤΑ υποστηρίζει ενεργά το Δήμο Βέλου-Βόχας

0

H προσπάθεια για υποστήριξη και ουσιαστική υποβοήθηση των Δήμων που συμμετέχουν στο μετοχικό σχήμα του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ ΑΕ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Στις συμβάσεις έργων που υπογράφτηκαν στις 6 Φεβρουαρίου 2025 στο Δήμο Βέλου-Βόχας και πιο συγκεκριμένα:

1/. «Αποπεράτωση κτιρίου Δημοτικού Καταστήματος» (Νέο Δημαρχείο)

2/. «Αντικατάσταση εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης τοπικής κοινότητας Βοχαϊκού»

η ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ ΑΕ ΑΟ ΤΑ υποστηρίζει ενεργά το Δήμο Βέλου-Βόχας μεριμνώντας για την ορθή και έντεχνη εκτέλεση των 2 έργων και λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου έχει αναλάβει τη διάθεση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού για την επίβλεψη τους, διαμέσου Προγραμματικών Συμβάσεων, η 1η υπεγράφη στις 1/11/2022, η 2η υπεγράφη στις 11/6/2024 και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο Βέλου-Βόχας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ ΑΕ ΑΟ ΤΑ εργάζονται καθημερινά και σε συνεργασία με τους αιρετούς και τα υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων, παρέχοντας επιστημονική και τεχνική υποστήριξη, συμμετέχοντας στην εφαρμογή της αναπτυξιακής πολιτικής τους, στην προετοιμασία, ωρίμανση και υλοποίηση μελετών και έργων, αλλά και στην πραγματοποίηση δράσεων κοινωνικής συνοχής, ψηφιακής σύγκλισης, ενεργειακής αναβάθμισης, αειφόρου ανάπτυξης, με ευελιξία, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, διαφάνεια.

Κόρινθος: Νέος αρμόδιος για τη Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων ο Γιώργος Ρουμελιώτης

Previous article

UniStart Hubs | Νέες δομές στήριξης της επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *