Μια νέα και ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία ξεκινά για το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού, το οποίο συνεχίζει να εδραιώνει τον ρόλο του ως πυρήνας πολιτιστικής ανάπτυξης στην Κορινθία και την Πελοπόννησο.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το Ίδρυμα υποδέχθηκε τον κ. Αλέξανδρο Χαρκιολάκη, Διευθυντή του ιστορικού Συλλόγου “Οι Φίλοι της Μουσικής”, καθώς και την καταξιωμένη μαέστρο της Καμεράτα – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, κα Αριστέα Τσιχλή.
Η επίσκεψη αυτή δεν αποτελεί απλώς μια εθιμοτυπική συνάντηση, αλλά σηματοδοτεί την έναρξη μιας συνεργασίας υψηλής πολιτιστικής σημασίας, με στόχο τη διεύρυνση της μουσικής παιδείας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην περιοχή.
Δείτε το video από το Ekorinthos και τον Θύμιο Τσαρμπό
Ένα κοινό όραμα με προοπτική
Μέσα από μια ουσιαστική ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων, διαμορφώθηκε ένα κοινό όραμα που εστιάζει:
- Στην προώθηση της μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας
- Στη στήριξη νέων καλλιτεχνών
- Στη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου
Με συνέπεια και δυναμισμό, το Καλογεροπούλειο συνεχίζει την αποστολή του ως πολιτιστικό κέντρο αναφοράς, ανοιχτό σε συνεργασίες που ενισχύουν τον πολιτισμό ως μέσο:
- Παιδείας
- Κοινωνικής συνοχής
- Δημιουργικής έκφρασης
Η συνεργασία με τον Σύλλογο “Οι Φίλοι της Μουσικής” και την Καμεράτα ανοίγει νέους, δημιουργικούς ορίζοντες, προσφέροντας στο κοινό της Κορίνθου και της Πελοποννήσου ποιοτικές καλλιτεχνικές εμπειρίες και ουσιαστική πρόσβαση στην τέχνη.
















Comments