«TOC TOC» του Laurent Baffie
Το κοινό της Κορινθίας ετοιμάζεται να απολαύσει μία από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες κωμωδίες, το «TOC TOC» του Laurent Baffie, σε μια ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα ανθρώπινη θεατρική προσέγγιση από τη θεατρική ομάδα Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου.
Πρόκειται για μια εκρηκτική κωμωδία που “χτυπά” νεύρο, με χιούμορ, τρυφερότητα και απρόσμενες αλήθειες. Έξι ασθενείς με διαφορετικές ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές βρίσκονται στον ίδιο χώρο αναμονής, περιμένοντας την ψυχίατρο που… αργεί να εμφανιστεί. Όταν οι εμμονές συναντιούνται, οι καταστάσεις ξεφεύγουν και το γέλιο γίνεται μονόδρομος.
Το TOC TOC μιλά με ειλικρίνεια και ευαισθησία για τις φοβίες, τις εμμονές, τις ανασφάλειες και – τελικά – την ανθρώπινη ανάγκη για αποδοχή. Μια παράσταση που, πίσω από το άφθονο γέλιο, μας θυμίζει πως όλοι έχουμε τις «μικρές μας τρέλες».
Παίζουν (αλφαβητικά):
- Ioanna Aggelou
- Kostis Kouklakis
- Christos Bek
- Κατερίνα Σταμάτη
- Κατερίνα Στελέτου
- Μαρία Τζαναβάρα
- Anna-Maria Tsakona
Επιμέλεια Σκηνοθεσίας: Μαρία Τζαναβάρα
Ημερομηνίες & Χώροι:
- 10 & 11 Ιανουαρίου – Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης»
- 17 & 18 Ιανουαρίου – Θεατράκι Δημαρχείου
Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα διέλευσης κοινού: 20:30
Κατάλληλο για άνω των 16 ετώ
Δεν υπάρχει δυνατότητα κρατήσεων
Μην τη χάσετε — γιατί το γέλιο, τελικά, είναι… θεραπευτικό.


















Comments