ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ανανεωμένο «μπαλόνι» και νέο κλειστό γήπεδο αλλάζουν τον αθλητικό χάρτη της Κορίνθου

0

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου χαιρετίζει την αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ απέναντι από το Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο ανανεωμένο «μπαλόνι», εκφράζοντας δημόσια τα συγχαρητήριά του προς τον Δήμο Κορινθίων για μια ακόμη σημαντική αθλητική παρέμβαση στην πόλη.

Όπως επισημαίνει ο Όμιλος, τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του αθλητισμού στην Κόρινθο, προσφέροντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες άθλησης για τους νέους και τους αθλητές, ενώ παράλληλα ενισχύουν την αθλητική κουλτούρα και την καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά έργων που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα στον τομέα των αθλητικών υποδομών από τη δημοτική αρχή του δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη.

Μάλιστα, πρόσφατα ο δήμαρχος είχε προαναγγείλει μέσω ανάρτησής του στα προσωπικά του social media και τη δημιουργία του πρώτου κλειστού γηπέδου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις εργασίες κατασκευής και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο πρώτο κλειστό έρχεται, στήνεται. Λίγες ημέρες υπομονή…»

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από εικόνες του υπό κατασκευή χώρου, προκαλώντας θετικά σχόλια από πολίτες και ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς πρόκειται για ένα έργο που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στις ανάγκες αθλητικών σωματείων και ακαδημιών της περιοχής.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις δείχνουν τη βαρύτητα που δίνεται στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στη δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών χώρων για τη νεολαία της Κορίνθου.

Με επιτυχία η γιορτή των Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου στο γήπεδο του Συνοικισμού

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *