ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε η κηδεία του

0

Το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Κούγια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών την περασμένη Παρασκευή 28/2/2025 είπαν η οικογένειά του, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του σήερα το πρωί της Τρίτης 04/03/2025 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όπου έμενε ο γνωστός ποινικολόγος ενώ η ταφή του έγινε στο Α΄Νεκροταφείο.

Τραγικές φιγούρες τα δύο του παιδιάΜάιρα και Χρήστος, που εκφώνησαν επικήδειους για τον αγαπημένο τους πατέρα.

Ο Χρήστος Κούγιας στον συγκινητικό του επικήδειο, χαρακτήρισε τον πατέρα του “μαχητή”, λέγοντας πως «αγωνίστηκε για να συνεχίσει να πηγαίνει στα δικαστήρια, για να συνεχίσει να πηγαίνει στα γήπεδα».

«Έδωσε την τελευταία μάχη για να κάνει αυτά που εκείνος αγαπάει. Ο πατέρας μου, παρά την καταξίωσή του σε όλους τους τομείς, δεν ξέχασε ποτέ από πού ξεκίνησε».

Η κόρη του Αλέξη Κούγια, Μάιρα, στον επικήδειό της, ανέφερε ότι ο πατέρα της ήταν ένας «σπουδαίος άνθρωπος, πυλώνας δύναμης, πηγή αγάπης και σοφίας».

https://youtube.com/watch?v=ggJ92CwPUH0%3Fsi%3DJL1tABOSyjWfe_Wx

Το παρών στην κηδεία του Αλέξη Κούγια έχουν δώσει, μεταξύ άλλων, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Θεόδωρος Μαντάς, Γιάννης Μαρακάκης, Πέτρος Μαντούβαλος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γλύκας, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Νίκος Φιλίππου, η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και άλλοι.

Επαναλειτουργία της Διώρυγας για τη ναυσιπλοΐα από τις 8 Μαρτίου 2025

Previous article

Συλλυπητήρια της διοίκησης του ΑΣΠ Κόρινθος για τον Αλέξη Κούγια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *