ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΙΝΘΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δ. Βέλου Βόχας: Εγκαίνια για το νέο διυλιστήριο νερού στις 22 Ιουλίου 2026

0

Ένα σημαντικό έργο υποδομής, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ενισχύει τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων, παραδίδεται επίσημα σε λειτουργία στο Βέλο.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026, στις 20:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου Διυλιστηρίου Νερού, στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στο Βέλο.

Το νέο διυλιστήριο αποτελεί ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή, καθώς συμβάλλει στην ασφαλή και αξιόπιστη υδροδότηση, εξασφαλίζοντας την ορθολογική αξιοποίηση και διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πρόκειται για μια υποδομή που ενισχύει την ανθεκτικότητα του δικτύου ύδρευσης και δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της εγκατάστασης του Διυλιστηρίου Νερού, στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στο Βέλο, ενώ η παρουσία των πολιτών θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές και θα σηματοδοτήσει την έναρξη λειτουργίας ενός έργου με ουσιαστικό αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα για την περιοχή.

Δήμος Κορινθίων: Δημοτική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζουν στις 22 Ιουλίου

Previous article

Καύσωνας: Το Εργατικό Κέντρο ζητά αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας στην εργασία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *