ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για επιβάτες στη Μήλο: Γιατί βγήκε εκτός διαδρόμου το αεροπλάνο – Η ανακοίνωση της εταιρείας

0

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το αεροσκάφος που βγήκε εκτός διαδρόμου στη Μήλο. Το χρονικό του συμβάντος.Λεπτομέρειες για το συμβάν με το αεροπλάνο που βρέθηκε εκτός διαδρόμου προσγείωσης σήμερα στη Μήλο, έδωσε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκε.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Aegean, κατά την πτήση από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσηςΣύμφωνα με την εταιρεία, το παραπάνω συνέβη λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου.

Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.«Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους» καταλήγει.

Το χρονικό

Στιγμές τρόμου βίωσαν επιβάτες πτήσεις από Αθήνα προς Μήλο, όταν το αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε να προσγειώνεται σε χωράφι.

Από το συμβάν δεν σημειώθηκε τραυματισμός, παρά μόνο καθυστέρηση αναχώρησης του επόμενου αεροσκάφους που είχε προγραμματισμένη πτήση, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

38 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα αγοράζει ο δήμος Κορινθίων – Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής με επικεφαλής – έκπληξη τον…”Peter”

Previous article

Σαν σήμερα γεννιέται ο Μολιέρος: Ο δάσκαλος της κωμωδίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *