ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πήγαν στο Νοσοκομείο χθές 21/01 οι αντιεμβολιαστές της Κορίνθου – τι λένε στην επιστολή που έδωσαν στον Κόλλια

0

Στον απόηχο της επίσκεψης Γκάγκα στην Κόρινθο, χθές 21/01, ομάδα πολιτών που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει τις συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου, πήγε στο Νοσοκομείο και ζήτησε να συναντηθεί με τον διοικητή, Γρηγόρη Καρπούζη, προκειμένου να το επιδώσει ψήφισμα που συνέταξαν δύο ομάδες που αποκαλούνται “Σικυώνια Ελευθερία” και “Ενεργοί Πολίτες Κορινθίας”.

Όπως αν αναφέρουν στην επιστολή τους, αν και ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Καρπούζη, ο ίδιος δεν τους δέχτηκε, και τελικά μετέφεραν το υπόμνημά τους και τα αιτήματά τους στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια, ο οποίος συναντήθηκε επι τροχάδην μαζί τους.

Δείτε τι αναφέρουν για την συνάντηση που επρόκειτο να γίνει, με τον κ. Καρπούζη, αλλά και τι αναφέρουν στην επιστολή τους…

Σήμερα μια ομάδα Κορινθίων παραβρέθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να παραδώσει την επιστολή διαμαρτυρίας στον διοικητή του κ. Γρηγόρης Καρπούζης. Του ζητήθηκε να πάρει θέση για την διάλυση του νοσοκομείου, να ζητήσει ή και να απαιτήσει άρση των αναστολών, ώστε να μην μείνει το νοσοκομείο υποστελεχωμένο, ειδικά τώρα που αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλοι ανεξαιρέτως μεταδίδουν. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν απάντησε καν, οπότε μάλλον μας προβληματίζει και μας αναγκάζει να κινηθούμε νομικά τουλάχιστον, ζητώντας την απομάκρυνση του από μια θέση που εμείς πληρώνουμε.

Εντελώς τυχαία (εκτός και αν η κυρία Γκάγκα παρακολουθεί το προφίλ μου) αποφασίστηκε να έρθει στην Κόρινθο να δει το Νοσοκομείο μας ή υφυπουργός Υγείας την ίδια ώρα. Ετσι παρευρέθηκε και ο κ. Κώστας Κόλλιας, ο οποίος πολύ ευγενικά δέχθηκε να μιλήσει μαζί μας και να ακούσει τους προβληματισμούς μας. Παρ’ ότι διαφωνήσαμε σε πολλά, δεσμεύτηκε να μεταφέρει την αγωνία μας για το Νοσοκομείο στην υφυπουργό και τις υπόλοιπες λογικές και εκπορευόμενες από το Δημοκρατικό μας πνεύμα απαιτήσεις στην κυβέρνηση. Περιμένουμε να θέσει θέμα στην βουλή προς επίρρωση των λεγόμενων του. Το ίδιο απαιτούμε και από τους λοιπούς βουλευτές της Κορινθίας αλλά και όλους τους βουλευτές της χώρας.
Ήρθε η ώρα όλοι οι εκλεγμένοι να μιλήσετε αντιπροσωπεύοντας το εκλογικό σώμα και όχι το σύστημα. Αλλιώς θα μας βρίσκετε πλέον μπροστά σας όλο και πιο συχνά.

Όταν κατέφτασε η κ. Γκάγκα, ευτυχώς οι αστυνομικές δυνάμεις μας προφύλαξαν και μας προστάτευσαν από κάθε ανεπιθύμητη επαφή μαζί της και με το επιτελείο της. Οι Αγώνες άρχισαν… Ο τρόμος που ασκεί το σύστημα απέναντί μας δεν περνάει πια. Ήρθε η ώρα να νιώσετε εσείς την πίεση…

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Κλείνει και η Eurobank στο Λουτράκι!

Previous article

Σύσκεψη για τα αγροτικά και για τον αναδασμό του Φενεού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *