ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ανακοίνωση από τον “Peter” για την συμμετοχή του στην επιτροπή για τα ηλεκτρικά ποδήλατα

0

Mε μία προσωπική ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Κίνηση Εμπρός” Παναγιώτης Σπύρου (Peter) πήρε θέση σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αφορμή ήταν η αποδοχή από μέρους του, της πρότασης που του έγινε από τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο να αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής που θα ολοκληρώσει τις ενέργειες για τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κόρινθο.

Ο “Peter” ξεκαθαρίζει πως ούτε έχει ούτε θα έχει, ως επιχειρηματίας, οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με το δήμο Κορινθίων και δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθεί στην παράταξη του κ. Νανόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Σπύρου έχει ως εξής:

Με αφορμή κατάπτυστα υποκινούμενα δημοσιεύματα που σχολιάζουν την επαγγελματική μου ιδιότητα και την τοποθέτησή μου ως επικεφαλής στην Επιτροπή ΣΒΑΚ (ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) του Δήμου Κορινθίων, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

1. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μέρους μου για την οποιαδήποτε εμπλοκή της εταιρείας μου στο διαγωνισμό για την προμήθεια των ηλεκτρικών ποδηλάτων, ή όποιας άλλης υποδομής σχετίζεται με την λειτουργία τους.

2. Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε πιθανότητα η εταιρεία μου να συμμετέχει στο μέλλον σε οποιοδήποτε έργο θα αφορά την περαιτέρω λειτουργία των ηλεκτρικών ποδηλάτων στην πόλη.

3. Η συμμετοχή μου στην εν λόγω επιτροπή αφορά αποκλειστικά την πρόθεσή μου, ως ενεργός δημότης και πρώην δημοτικός σύμβουλος, να προσφέρω από όποια θέση μπορώ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, τόσο για τους δημότες, όσο και για τους επισκέπτες. Και προς αυτήν την κατεύθυνση θα προσπαθήσω να συμβάλλω με τις γνώσεις, τις ιδέες και τις δυνάμεις που διαθέτω.

4. Είμαι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της παράταξης “ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ”. Ανήκω στο χώρο της αριστεράς και της οικολογίας. Δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθώ στην παράταξη του κ. Νανόπουλου, όπως υπονοούν οι συκοφάντες. Είμαι όμως πιο ανοικτόμυαλος από αυτούς και ξέρω να στηρίζω τις θετικές για τη ζωή μας κινήσεις της όποιας δημοτικής αρχής”.

Σταυρέλης: “Να γίνει νέο κτίριο για την Μικρασιατικό Μουσείο”

Previous article

Μήνυμα από το 112 για την κακοκαιρία στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *