ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παύλος Χαϊκάλης εγκατέλειψε την Αθήνα – Η νέα ζωή στο Κατάκολο

0

Μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έγιναν εις βάρος του, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

«Μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός έχει εγκαταλείψει το σπίτι του στην περιοχή του Ντράφι της Πεντέλης και έχει εγκατασταθεί στη γενέτειρά του, το Κατάκολο Ηλείας. Στο μέρος, όπου βρίσκεται και ο αδερφός του, με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό. 

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είναι σε διαδικασία αναζήτησης επαγγελματιών στον χώρο της αστρολογίας, με τους οποίους επιδιώκει συνεργασία. 

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα.

Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι… », δήλωσε πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός. 

Η Απόφαση του ΣΕΗ για το μέλλον του Χαϊκάλη

Στις φήμες που τον θέλουν να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

«Γράφτηκα μόλις πέρσι στο ΣΕΗ. Ήθελα να γραφτώ στο σωματείο. Είχα διαγραφεί γιατί δεν πλήρωνα. Η προσπάθεια που έκανε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας με έκανε να θέλω. Ζήτησα να εγγραφώ για να περάσω από το Πειθαρχικό για να αναδειχτεί η αλήθεια».

Το ΣΕΗ αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ο κωμικός ηθοποιός να είναι μέλος του σωματείου. 

Μακρόν – Πούτιν: Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει το παρασκήνιο πίσω από το μακρύ τραπέζι

Previous article

Στην Κορινθία το Σάββατο ο Βόβολης του (αντιεμβολιαστικού) κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *