ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πάστορας έκαψε βιβλία Χάρι Πότερ κατ’ εντολήν του Θεού

0

του Στέφανου Νικήτα

Ένας πάστορας στο Τενεσί των ΗΠΑ διοργάνωσε, κατ′ εντολήν του Θεού, βραδιά καύσης βιβλίων για να κάμψει τις «δαιμονικές επιρροές» της ποπ κουλτούρας, ρίχνοντας στις φλόγες τόμους του Χάρι Πότερ και του Twilight.

Η καύση βιβλίων διοργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη από τον πάστορα Γκρεγκ Λοκ της Εκκλησίας Βαπτιστών στην πόλη Mt. Juliet, κοντά στο Νάσβιλ και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook.

«Ξέρουμε πολύ καλά σε τι μπλέκουμε. Σταματήστε να επιτρέπετε τις δαιμονικές επιρροές μέσα στα σπίτια σας», διακήρυξε ο Γκρεγκ Λοκ στο Facebook.

Πάστορας έκαψε βιβλία Χάρι Πότερ κατ' εντολήν του

«Υπάρχει ένα πλήθος κόσμου σε αυτή τη σκηνή. Δεν μπλέκω με μάγισσες πια, δεν μπλέκω με τη μαγεία. Δεν μπλέκω με δαίμονες, θα τους καλέσω όλους να βγουν στο όνομα του Ιησού Χριστού,», ακούγεται να διαλαλεί ο πάστορας, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον χειροκροτά και ζητωκραυγάζει.

«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την σωτηρία μας από τους δαίμονες. Έχουμε ένα σωρό πράγματα που θα κάψουμε. Δεν παίζουμε παιχνίδια. Η μαγεία και τα καταραμένα πράγματα πρέπει να εξαλειφθούν», συνέχισε ο ιερέας, διαμηνύοντας πως έχει πόλεμο με τους ελευθερομασόνους .

«Έχουμε συνταγματικό δικαίωμα και βιβλικό δικαίωμα να κάνουμε αυτό που πρόκειται να κάνουμε απόψε», συνέχισε αργότερα. «Ακόμη και χωρίς άδεια, μια εκκλησία έχει θρησκευτικό δικαίωμα να καίει αποκρυφιστικά βιβλία»

Ο Λοκ ισχυρίστηκε επίσης ότι μαζί του ήταν περίπου 24.000 πιστοί σε «δύο πλατφόρμες» που συντονίζονταν εξ αποστάσεως.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών των ΗΠΑ διαπίστωνε μια «άνευ προηγουμένου» αύξηση σε αιτήσεις για «απαγορεύσεις βιβλίων» – 330 το 2021 έναντι 156 το 2020.

πηγή: NYpost

Τι είναι η Συμφωνία του Μινσκ και κατά πόσο αποτελεί διέξοδο από την κρίση της Ουκρανίας;

Previous article

Σε κελάρι στον βυθό της θάλασσας του Ηρακλείου 5.000 μπουκάλια κρασί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *