ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο νέο θέατρο Χιλιομοδίου το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου – Πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Κορίνθου και Συρακουσών

0

Στο Χιλιομόδι και το νέο θέατρο του δήμου Κορινθίων «ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ» -στο οποίο οι εργασίες κατασκευής συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς- αναμένεται να διεξαχθεί φέτος το 18ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, από τις 21 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Αυτό ανακοινώθηκε στο περιθώριο της συνάντησης που είχε στο υπό ανέγερση Θέατρο ο δήμαρχος Κορινθίων και ο σύμβουλος του δήμου σε θέματα πολιτισμού Μανούσος Μανουσάκης, με τον σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να επισφραγιστεί η έναρξη της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του δήμου Κορινθίων και του δήμου Συρακουσών, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν αργότερα και αφού οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα.

To Teatro Greco di Siracusa

Ο δήμαρχος Κορινθίων έστειλε πρόσκληση στο «Teatro Greco» των Συρακουσών για να έρθει το καλοκαίρι και να δώσει παραστάσεις στο Θέατρο «Ειρήνη Παππά» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συνεργασία των δύο πόλεων – δήμων με δεδομένο πως τις Συρακούσες ίδρυσαν Κορίνθιοι άποικοι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου Κορινθίων στις Συρακούσες εντός του 2022.

Αρχαία Κόρινθος: Συζήτηση για τον φωτισμό του μνημείου

Previous article

Σινεμά / Νεα –Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *