ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μαφία του χαλκού άφησε το Διμηνιό χωρίς τηλέφωνο και internet

0

Χωρίς τηλέφωνο και σύνδεση στο διαδίκτυο είναι από την Κυριακή μια ολόκληρη περιοχή στο Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων. Αιτία το γεγονός πως η …μαφία του χαλκού διέρρηξε το κουτί του ΚΑΦΑΟ κι έκλεψε τα καλώδια! Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει τόσες μέρες δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμα η βλάβη, με τους κατοίκους να είναι έξαλλοι για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Όχι μόνο για την αδιαφορία των εταιρειών να επιδιορθώσουν την βλάβη, αλλά και για τις καταδρομικές επιδρομές που κάνουν οι συμμορίες που λεηλατούν τα πολύτιμα μεταλλεύματα για να μεταπωλήσουν. Θυμίζουμε πως πριν απο μερικές ημέρες, η ίδια (;) συμμορία λεηλάτησε γεωτρήσεις, στην ίδια περιοχή και για τον ίδιο λόγο.

Ανάλογα φαινόμενα έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν σε διάφορες περιοχές του νομού. Πριν απο μερικές ημέρες συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία ότι είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από κτίριο του δήμου Κορινθίων, καθώς και 2 ξύλινους στύλους του Ο.Τ.Ε. Επιπλέον οι ίδιοι δράστες, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαν αφαιρέσει ακόμη 18 στύλους του Ο.Τ.Ε. και του αστικού δικτύου.

Αυτές οι συμμορίες είνα υπεύθυνες και για το γεγονός πως ο Ακροκόρινθος μένει σκοτεινός, αφού τα ηλεκτρικά καλώδια της φωταγώγησής του, πριν απο μερικά χρόνια “εξαφανίστηκαν”.

Με πληροφορίες από το Korinthiannews

Πατέρας, κόρη και ένα αγρόκτημα-κιβωτός της ποντιακής παράδοσης

Previous article

Πρόστιμα «φωτιά» για «πειραγμένες» ταμειακές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *