ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στην Κόρινθο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Δημήτριος Φραγκάκης

0

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Δημήτριο Φραγκάκη πραγματοποίησαν αυτοδιοικητικοί και θεσμικοί παράγοντες της Κορινθίας, στο πλαίσιο της “Ημερίδας ενημέρωσης για την τουριστική προβολή της Κορινθίας” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1ης Απριλίου 2022, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Φραγκάκης παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, ένα σχέδιο που εστιάζει στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, επενδύοντας στην αυθεντικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου μας και των ανθρώπων της.

Στην ημερίδα ενημέρωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. κ. Σωτήρης Μουρίκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος και ο Βουλευτής Ν. Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης ανέπτυξε σημεία και δράσεις που περιγράφονται στο εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ. Σχέδιο Δράσεων Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για το 2022, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, με την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων Μέσων προβολής και Επικοινωνίας.

Παναγιώτης Λουζιώτης: Kαταδικάζω το ατυχές περιστατικό στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου

Previous article

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Στον ΠΑΣ Κόρινθος κατακυρώθηκε το ματς με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου – δεκτή η ένσταση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *