ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συζητείται στο Τοπικό Συμβούλιο Λουτρακίου η μονοδρόμηση της οδού Ποσειδώνος

0

Ένα θέμα που ασφαλώς θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και ενδεχομένως θα προκαλέσει αντιδράσεις έρχεται στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λουτρακίου την ερχόμενη τρίτη, 3 Μαΐου. Πρόκειται για την γνωμοδότηση πάνω στο ζήτημα της μονοδρόμησης της οδού Ποσειδωνίας, από την οδό Αιγαίου (στο ποτάμι) μέχρι την οδό Παπανικολάου (πριν απο το Καζίνο), με κατεύθυνση προς την Κόρινθο.

Είναι μία απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, επί του παραλιακού δρόμου, που παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλη κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες με χιλιάδες τροχοφόρα να τον χρησιμοποιούν για να φτάσουν ή να φύγουν από το Λουτράκι.

Μάλιστα υπάρχει και σχετική κυκλοφοριακή μελέτη από το Πολυτεχνείο, που έρχεται από το 2017, σύμφωνα με την οποία σε δεύτερη φάση θα γίνει και πεζοδρόμηση του παραπάνω τμήματος της Ποσειδώνος.

Το θέμα έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία οι δήμοι Κορινθίων και Λουτρακίου είναι σε συζητήσεις για την μονοδρόμηση όλου του τμήματος που συνδέει τις δύο πόλεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και είναι προφανές πως αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει πρόκριμα για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Λουτράκι: Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου

Previous article

Ανεβάζει …ταχύτητες και αναβαθμίζει τις υποδομές του το Επιμελητήριο Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.